Tel.01 2303 700 | Fax: 01 2303 701 info@ve-trgo.hr

Ugradbeni vodokotlić Geberit karakterizira iznimno jednostavna ugradnja bez alata. Sve što instalater treba za postavljanje novog ugradbenog vodokotlića UP320 poznatog švicarskog proizvođača sanitarne i instalacijske oprema Geberit je alat s kojim je rođen: njegove ruke. U času kada je vodokotlić pričvršćen na zid,sav daljni posao oko namještanja i održavanja moguć je bez korištenja alata. Naime,svi dijelovi učvršćuju se na svoje mjesto samo rukama. Ugradnja novih elemenata sustava Duofix od sada je posao samo za jednog čovjeka. Pri tome samo treba postaviti okvir na za to određeno mjesto,a na željenoj ga visini zadržavaju novokonstruirane i po visini namjestive nožice. Građevinska zaštita pločica jednostavno se natiče na otvor vodokotlića,bez potrebe za primjenom odvijača.

Dubina ugradbenog okvira je namjestiva, ponovno bez upotrebe alata,što predstavlja patentiranu Geberitovu tehnologiju. Kutni ventil se otvara i zatvara jednostavnim mehanizmom s kotačićem. Jednostavno i bez upotrebe alata na svoje mjesto se klikne i okvir za ugradnju tipke. Pričvršćuje se pomoću poluga za pričvršćivanje koje treba postaviti u za to namjenjene otvore,zakrenuti ih za 90 i učvrstiti kliznim osiguračima.

Zajedno s novim vodokotlićem na tržište dolaze i tipke za aktiviranje ispiranja Sigma koje su djelo priznatog švicarskog dizajnera Christopha Behlinga. Tipka za aktiviranje ispiranja Sigma 50 dostupna je u širokoj paleti boja, a njezina je posebnost u izmjenjivoj osnovnoj ploči koja dopušta usklađivanje tipke s cjelokupnim dekorom kupaonice.