Tel.01 2303 700 | Fax: 01 2303 701 info@ve-trgo.hr

Postavljanje podnog grijanja već je postao standard. Upozajte se sa sustavima podnog grijanja tvrtke Herz. Tvrtka Herz, jedan od vodećih proizvođača elemenata za sustave grijanja, uistinu se trudi odgovoriti na zahtjeve tržišta te se još više približiti korisnicima i instalaterima sustava grijanja. Glavne vodilje pri razvoju novih proizvoda su kvaliteta, jednostavna montaža i održavanje. Kako je radi učinkovite uporabe energije i štednje uvijek smislenije ugrađivati niskotemperaturne sustave grijanja (podno i zidno grijanje), razvijeni su proizvodi koji su vrlo prikladni za primjenu u takvim sustavima. Uz cjelovit sustav podnog grijanja (višeslojne cijevi Aluplast, kompaktni razdjelnici, ormarići za razdjelnike, regulatori  grijanja), razvijene su i regulacijske komponente kojima se temperatura u nekoj prostoriji može regulirati neovisno o ostalima.

Njihova ugradnja i uporaba su vrlo jednostavni, a najprikladniji su za primjenu u manjim prostorijama, odnosno do 30 m2 (kupaonice i druge sanitarne prostorije,hodnici). S ciljem povećanja udobnosti u prostoru Herz je razvio regulacijski komplet Floor Fix kojim se, neovisno o ogrjevnim tijelima, mogu regulirati temperatura u prostoriji i temperiranje poda. Glavna prednost sustava je mogućnost regulacije temperature u prostoriji i temperature ogrjevnog medija. Sam komplet se može ugraditi izvan prostorije u kojoj se regulira temperatura, a ugrađuje se u zid.

Komplet se ugrađuje u metalnom podžbuknom kućištu, uz koje je priložen i bijeli polimerni ili metalni pokrov od nehrđajućeg čelika (inoksa). Temperatura polaznog voda sustava podnog grijanja namješta se regulacijskim vijkom s temperaturnom skalom. On osigurava cirkulaciju samo kada je temperatura radnog medija niža od namještene. Time se ostvaruje ugodnost u prostoriji i trajnost predviđenih tlakova. Regulacija temperature u prostoriji se izvodi termostatom za daljinsku ugradnju ili termo-pogonima.

Temperatura u prostoriji se regulira termostatima za daljinsko upravljanje za nadžbuknu ili podžbuknu ugradnju koji imaju iste dimenzije i svojim se dizajnom izvrsno uklapaju s električnim zidnim prekidačima. U skladu s novim potrebama za oblikovanjem i bojama, Herz nudi i seriju daljinskih termostata De Luxe u novim bojama kao što su npr. mramor,orah,ugljen,grafit itd.

Komplet Floor Fix se ugrađuje na polovici voda podnog grijanja. Duljina cijevi na jednoj i drugoj strani pri tome moraju biti približno jednake,bez obzira na oblik cijevnog razvoda (spirala,vijuga).

 

Za ponudu podnog grijanja, posjetite nas na našem prodajnom mjestu, nazovite ili pak pošaljite upit putem e-maila ili kontakt obrasca.