Tel.01 23 03 700 | Fax: 01 23 03 701 info@ve-trgo.hr

Njihova ugradnja i uporaba su vrlo jednostavni, a najprikladniji su za primjenu u manjim prostorijama, odnosno do 30 m2 (kupaonice i druge sanitarne prostorije,hodnici). S ciljem povećanja udobnosti u prostoru Herz je razvio regulacijski komplet Floor Fix kojim se, neovisno o ogrjevnim tijelima, mogu regulirati temperatura u prostoriji i temperiranje poda. Glavna prednost sustava je mogućnost regulacije temperature u prostoriji i temperature ogrjevnog medija. Sam komplet se može ugraditi izvan prostorije u kojoj se regulira temperatura, a ugrađuje se u zid.

Komplet se ugrađuje u metalnom podžbuknom kućištu, uz koje je priložen i bijeli polimerni ili metalni pokrov od nehrđajućeg čelika (inoksa). Temperatura polaznog voda sustava podnog grijanja namješta se regulacijskim vijkom s temperaturnom skalom. On osigurava cirkulaciju samo kada je temperatura radnog medija niža od namještene. Time se ostvaruje ugodnost u prostoriji i trajnost predviđenih tlakova. Regulacija temperature u prostoriji se izvodi termostatom za daljinsku ugradnju ili termo-pogonima.

Temperatura u prostoriji se regulira termostatima za daljinsko upravljanje za nadžbuknu ili podžbuknu ugradnju koji imaju iste dimenzije i svojim se dizajnom izvrsno uklapaju s električnim zidnim prekidačima. U skladu s novim potrebama za oblikovanjem i bojama,Herz nudi i seriju daljinskih termostata De Luxe u novim bojama kao što su npr. mramor,orah,ugljen,grafit itd.

Komplet Floor Fix se ugrađuje na polovici voda podnog grijanja. Duljina cijevi na jednoj i drugoj strani pri tome moraju biti približno jednake,bez obzira na oblik cijevnog razvoda (spirala,vijuga).